fbpx

Over ons

VierVakantie is een jonge organisatie die unieke vakanties vanuit Nederland aanbiedt. Wij willen kleinschalig toerisme in Nederland aantrekkelijk maken. Verantwoord ondernemen en verantwoord vakantie vieren passen goed bij elkaar. Een klein, betrokken team coördineert alle centrale activiteiten en alle activiteiten ter plekke worden ook persoonlijk door ons vervuld.

Persoonlijk

Persoonlijk in communicatie, aanbod en afstemming spreken wij je persoonlijk aan. Door deze aanpak ben je geen nummer of een van de vele vakantiegangers. Dit komt terug in alle onderdelen van de vakantie zowel voor, tijdens als na je vakantie. Persoonlijk betekent ook dat we je privacy en rust respecteren. Dat merk je aan de plek en omgeving. Persoonlijk betekent dus ook rekening houden met je wensen!

Actief

Actief als organisatie proberen wij op alle fronten die je vakantie een succes maken actief te zijn. Dit geldt voor alles wat met je vakantie te maken heeft maar ook met alles wat er bijkomt. Deze actieve houding ervaar je voor, tijdens en na je vakantie. Vakantie vieren via VierVakantie betekent een actieve vakantie op alle fronten maar ook actieve medewerkers die er alles aan doen om je vakantie goed te laten verlopen.

Veilig

Er alles aan doen om op een veilige manier vakantie te vieren zodat je kunt ontspannen en genieten. Alhoewel we leven in een van de drukste gebieden ter wereld, is er nog veel ruimte om een veilige vakantie te vieren op een mooie plek. Bivakkeren op plekken in Nederland waar je dit ruimtelijke gevoel kan ervaren. Weg van de drukte geven we de ruimte aan een complete en ontspannen vakantie. Natuurlijk mag je ervan uitgaan dat alles tiptop in orde is. Ook houden we rekening met persoonlijke ruimte en voorkomen we drukte en overlast. Met je persoonlijke eisen en wensen houden we rekening zodat uw vakantie onvergetelijk wordt.

Compleet

Compleet als het goed is mis je tijdens je vakantie niets. Althans, zover wij hier een rol in kunnen spelen. Dit heeft te maken met alle voorzieningen en opties maar ook met de voorbereiding en afsluiting. Je zult een gevoel krijgen dat je vakantie inderdaad compleet is, dit begint al als je een boeking maakt, de functionaliteit die onze website aanbiedt is compleet en eenvoudig. Maar niet alleen als je een boeking maakt, ook tijdens en na je vakantie zul je ontdekken dat VierVakantie de slogan Onbezorgd Ontspannen echt waar maakt.

Gaan en staan waar je wilt?

Een camper huren is de ideale oplossing als je tijdens je vakantie niet gebonden wilt zijn aan een vaste plek, maar de vrijheid wilt hebben om te gaan en staan waar je wilt. Met z’n tweeën, met de kids of met meerdere volwassenen op vakantie, door ons uitgebreide camper verhuur aanbod vindt je altijd een camper die bij je wensen past!