Prijzen en Kortingen

Wij bieden kampeervakanties aan voor een aantrekkelijke prijs. Door goede lokale afspraken en pakketcombinaties, zijn we in staat uw vakantie als een totaalpakket aan te bieden voor een relatief lage prijs. Kijk en vergelijk en u zult ontdekken dat onze vakanties voordelig zijn. Kosten zoals toeristenbelasting zitten in al onze prijzen verwerkt, u betaalt alleen extra voor schoonmaak- en reserveringskosten.

De uiteindelijke prijs wordt bepaald door een combinatie van verschillende factoren waaronder het tijdstip dat u boekt, welke periode u op vakantie gaat en ook de bezetting van onze kampeerplekken. Tenslotte zullen extra kortingen worden gegeven als u luxere vakanties boekt.

Onze prijzen variëren dus op basis van verschillende factoren.

  •      

    De seizoenen hebben een grote invloed op de prijs. In periodes buiten de reguliere vakanties om, zult u hoge kortingen krijgen die kunnen oplopen tot 60% van de normale prijs.
  • Hoe luxer het pakket, hoe hoger de korting.
  • De prijs hangt af van het kampeermiddel, een tent is goedkoper dan een caravan, als u alleen een kampeerplek boekt zal de prijs het laagst zijn.
  • Indien u echt op het laatste moment boekt en er nog kampeermiddelen of plekken beschikbaar zijn, kunt u profiteren van last minute prijzen. Deze prijzen worden altijd apart aangegeven en gelden eenmalig. 

We hanteren zoveel mogelijk standaard prijzen voor onze vakanties. Toch kan het voorkomen dat prijzen tussen vakantiegangers onderling of tussen het ene en het andere jaar zullen afwijken. Ons prijsbeleid is gebaseerd op ontwikkelingen in de markt en de wijze waarop boekingen tot standkomen. Uiteindelijk bepaalt u zelf de hoogte van de prijs en korting door de manier waarop en wanneer er geboekt wordt.

Verzekering en Annulering

Via onze partner kunt u een verzekering afsluiten, voor zowel reis en verblijf. Ook kunt u hier een annuleringsverzekering afsluiten. Mochten er dringende en wettige redenen zijn die u verhinderen om uw vakantie te vieren, zal VierVakantie in deze gevallen de huurprijs (exclusief toeslagen) terugbetalen.

Acties en Voordeel

Alhoewel VierVakantie kamperen niet alleen op een luxe maar ook op een voordelige manier aanbiedt, voeren we regelmatig last minute acties om onze vakanties op nog grotere schaal te kunnen aanbieden. Maar niet alleen last minute acties, ook andere acties maken VierVakantie tot een organisatie die voordelig vakanties op een camping in Nederland kan aanbieden en zo goedkoop en luxe kamperen mogelijk maakt. 

Last Minute Acties

Onze last minute acties zijn bedoeld om u de gelegenheid te geven op een laat moment te boeken tegen sterk gereduceerde tarieven. Last minute acties zijn altijd tijdelijk beschikbaar en hangen af van de beschikbaarheid. Mocht u flexibel zijn in de periode van vakantie en hiervoor tot het laatste moment willen wachten met boeken, dan kan VierVakantie een zeer voordelige kampeer vakantie aanbieden met kortingen die oplopen tot 60%. Volg de informatie op de website om de acties te kunnen boeken.  

   

 

Prijs op Maat

Zoveel mogelijk mensen laten genieten van een luxe kampeervakantie, dat is ons streven. Daarvoor maken we gebruik van een breed scala aan middelen en concepten. Hieronder valt ook het 'Prijs op Maat' aanbod. Speciaal voor bijzondere gelegenheden, groepen of afwijkende periodes, kunt u een mail sturen naar prijsopmaat@viervakantie.nl en u persoonlijke wensen kenbaar maken. We zullen dan binnen een aantal werkdagen contact met u opnemen en een persoonlijke offerte overleggen. Probeer het eens!

Vanzelfsprekend Voordeel

Kijk en vergelijk. De prijzen van VierVakantie zijn altijd laag en bieden veel waar voor hun geld. Ons doel is om luxe kampeervakanties toch voordelig te kunnen aanbieden en zo een goedkoop alternatief voor kamperen in Nederland te kunnen aanbieden. Zie ons prijsoverzicht voor de vanaf prijzen.

De specifieke prijs van uw vakantie hangt altijd af van uw persoonlijke keuzes. Gebruik daarom de prijsberekening op onze website om te ontdekken hoe voordelig een luxe kampeervakantie kan zijn. Zelfs zonder gebruik te maken van last minute acties, kunt u toch voordelig kamperen op een prachtige camping in Nederland.