Pakket Kiezen

Kies uit 4 aantrekkelijke pakketten. Uw budget, omstandigheden en interesses bepalen het pakket. Om de vakantie aan te passen naar uw wens biedt VierVakantie 4 verschillende pakketten aan. Deze variëren van een basis pakket tot een luxe pakket. Voor iedereen is er een pakket aangepast op uw wens. Welk pakket u ook kiest, u bent verzekerd van een vakantie die uitstekend geregeld is.  

Kiezen wat bij je past!

  • Het Basis pakket is voordelig en eenvoudig.
  • Met het Comfort pakket staan je fietsen gereed voor gebruik.
  • Met het Comfort+ pakket beschik je alle dagen over een boot.
  • Met het Luxe pakket gebruik je alles wat VierVakantie biedt.

Kies uit onze pakketten en laat u verrassen door de veelzijdigheid en compleetheid van VierVakantie!

Basis Pakket

Het basispakket is de meest voordelig vorm om te kamperen bij VierVakantie. Toch blijft staan dat VierVakantie zelfs in het basispakket u een bijzondere kampeervakantie aanbiedt. Wat te denken van een zeer ruime plek inclusief eigen trampoline? U zult het ervaren, ook met het basispakket is uw kampeervakantie compleet!

Comfort Pakket

Het comfort pakket biedt u naast alle zaken van het basispakket ook 2 fietsen die de hele week tot uw beschikking staan. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Uw vakantieplezier kan beginnen! Ontdek de omgeving op de fiets, neem uw kinderen mee want zitjes zijn standaard op onze fietsen. Geniet van het comfort pakket!

Comfort+ Pakket

Met het comfort plus pakket heeft u naast alle zaken van het basispakket ook de hele week de beschikking over een prachtige motorboot. Zo is niet alleen uw verblijf ter land maar ook ter water een onvergetelijke ervaring. De boot ligt ieder moment van uw vakantie klaar op korte afstand van uw kampeerplek. Stap in, samen met uw kinderen want wat is het mooi op het water!

Luxe Pakket

Met het luxe pakket beschikt u over alle zaken die uw kampeervakantie veraangenamen. Er is werkelijk niets dat u zult missen tijdens uw vakantie. Niet alleen heeft u een plek met veel voorzieningen, maar ook staan uw fietsen klaar. Zelfs een boot staat de hele week tot uw beschikking!