Wie zijn wij?

 

         

Wij zijn een jonge organisatie die kampeer vakanties in Nederland aanbiedt. VierVakantie is een werkmaatschappij van een financieel gezonde holding gevestigd in Nederland. De holding wil toerisme in Nederland bevorderen en investeert hiervoor in de noodzakelijke kampeermiddelen. Verantwoord ondernemen en verantwoord vakantie vieren passen goed bij elkaar. Een klein, betrokken team coördineert alle centrale activiteiten en alle activiteiten ter plekke worden uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerde lokale mensen.

De Vier Kenmerken van VierVakantie

Persoonlijk: in communicatie, aanbod en afstemming spreken wij u persoonlijk aan. Door deze aanpak bent u geen nummer of een van de vele vakantiegangers. Dit komt terug in alle facetten van de vakantie zowel voor, tijdens als na uw vakantie. Persoonlijk betekent ook dat we uw privacy en rust respecteren. Dat merkt u aan de plek en omgeving. Vervolgens zijn er geen verplichte activiteiten of opgelegde zaken. Persoonlijk betekent dus ook rekening houden met uw wensen!  
  Actief: als organisatie proberen wij op alle fronten die uw vakantie een succes maken actief te zijn. Dit geldt voor alles wat met uw vakantie te maken heeft maar ook met alles wat er bijkomt. Deze actieve houding zult u ervaren voor, tijdens en na uw vakantie. Vakantie vieren via VierVakantie betekent een actieve vakantie op alle fronten maar ook actieve medewerkers die er alles aan doen om uw vakantie goed te laten verlopen.
Ruimtelijk: ruimte geven en creëren zodat u kunt ontspannen en genieten. Alhoewel we leven in een van de drukste gebieden ter wereld, is er nog veel ruimte om vakantie te vieren op een mooie plek. Kamperen op plekken in Nederland waar u dit ruimtelijke gevoel kan ervaren. Weg van de drukte geven we de ruimte aan een complete kampeervakantie. Natuurlijk ziet u deze ruimte terug op uw plek, deze zijn zeer ruim opgezet. Ook geven we ruimte aan uw persoonlijke eisen en wensen zodat uw vakantie de persoonlijke tint krijgt die u verwacht.   
  Compleet: als het goed is mist u tijdens uw vakantie niets. Althans, zover wij hier een rol in kunnen spelen. Dit heeft te maken met alle voorzieningen en opties maar ook met de voorbereiding en afsluiting. U zult een gevoel krijgen dat uw vakantie inderdaad compleet is, dit begint al als u een boeking maakt, de functionaliteit die onze website aanbiedt is compleet en uniek in haar soort. Maar niet alleen als u een boeking maakt, ook tijdens en na uw vakantie zult u ontdekken dat VierVakantie de slogan Compleet Kamperen echt waar maakt

De kernbegrippen van VierVakantie zult u in de praktijk ervaren. Het zijn geen vage of loze kreten maar concrete zaken die in onze organisatie een belangrijke rol spelen. 

Compleet Kamperen

VierVakantie biedt vakanties op en bij het water aan als een totaal pakket. Dit is een combinatie van een kampeerplek inclusief alle voorzieningen, een vakantieverblijf, motorboot en fietsen. Het aanbod beperkt zich tot Nederland. Wij stellen ons tot doel om een complete kampeer vakantie aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. VierVakantie richt zich op gezinnen en gezelschappen die een betaalbare en ontspannende vakantie willen hebben in een rustige omgeving. Onze vakanties worden aangeboden in gebieden waar je heerlijk kan varen en fietsen. Deze unieke manier van vakantie houden is mogelijk door de combinatie van goede lokale afspraken en een efficiënte maar creatieve organisatie.

   

Voor uw gemak en de betaalbaarheid van onze vakanties, zijn al onze diensten die te maken hebben met informatie, boeking en betaling elektronisch. Ook zijn wij zeer actief om voor en na uw vakantie informatie en ervaringen uit te wisselen om uw vakantie onvergetelijk te maken. Alhoewel er wordt gewerkt met een standaard set van opties, zijn wij in staat specifieke eisen en wensen in te vullen. Vakanties worden aangeboden voor minimaal een week of een veelvoud daarvan. Voor informatie en boekingen bezoekt u onze website maar ook kunt u telefonisch of via mail contact zoeken. Wij beantwoorden graag al uw vragen en wensen om te komen tot een onvergetelijke vakantie.

Een geslaagde vakantie voor u en tevreden klant voor ons, dat is ons doel. Door onze persoonlijke benadering, uniek aanbod en het zoeken naar een antwoord op al uw wensen bereiken wij dit. Het weer en gezelschap hebben wij niet in de hand, voor alle andere zaken mag u erop vertrouwen dat wij al het mogelijke doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

VierVakantie Kantoor

 

Gegevens VierVakantie

Het kantoor van VierVakantie is gevestigd in het Westland. In een modern kantoor worden alle zaken geregeld die te maken hebben met administratie, boekingen en organisatie.

Adres gegevens:

VierVakantie
Zichtenburglaan 16
2544 EB Den Haag

Contact gegevens:

Mail: info@viervakantie.nl
Website: www.viervakantie.nl
Telefoon: 070 - 22 06 100

Bedrijfsgegevens: 

Rabobank: 1401 33 232 t.n.v. WorkRelax BV
KVK inschrijving: 50525344
Vestigingsplaats: Monster

 

 

Schatzenburg Park

Gegevens Park Schatzenburg 

Vakantiepark Schatzenburg (38 ha. groot) is gevestigd in de gemeente Menaldumadeel. Het is goed bereikbaar met eigen of openbaar vervoer. Er is een bushalte voor het park en via het station Leeuwarden kan het park dus eenvoudig met openbaar vervoer bereikt worden.

Adres / Contact gegevens:

Vakantiepark Schatzenburg
Gralda 5
9036 JJ Menaldum
Tel. 0518-450999

 

Jachthaven

Gegevens Jachthaven

Uw gehuurde boot ligt in een prive haven voorzien van alle nodige zaken. Alhoewel er in principe geen hulp nodig is voor de boot kunt u in voorkomende gevallen of calamiteiten gebruik maken van ondersteuning via Zarro.
 
Adres / Contact gegevens:

Zarro Sloepen en loungeboten
Harnzertrekwei 1
9035 AV Dronrijp
Tel: 0517-232664