Reacties van Klanten

Tevredenheid hoog in het vaandel!
Op deze pagina vindt u reacties van klanten die vakantie hebben gevierd bij VierVakantie. Wij laten graag aan iedereen zien hoe tevreden onze klanten zijn. Deze reacties komen rechtstreeks van klanten alleen onzinnige reacties zijn verwijderd.

Herman en Elisabeth uit Reeuwijk 24-10-2011
Inmiddels is het al oktober, maar wij denken nog vaak terug aan onze heerlijke vakantie bij VierVakantie. Elke keer als we hier in Reeuwijk een boot zien varen, komt dat vakantiegevoel weer boven. Wat is Friesland mooi en hoe geweldig is het om per boot allerlei leuke plekjes te ontdekken. Een mooie route varen om vervolgens aan te leggen en een stadje te bekijken. Onze caravan was volledig ingericht, een heerlijk ruime plek en de kinderen hebben veel gebruik gemaakt van de trampoline. Bij hoge nood waren de stevige fietsen ideaal om even naar het sanitair gebouw te fietsen. Eigenlijk was voor ons een week te kort, omdat we ook nog graag Friesland per fiets hadden willen verkennen.

Beoordeling:
Fam. van Dijken, Enschede 27-08-2011
Wij hebben een week in een bungalowtent vertoeft. Het was een fijne vakantie. Rustige camping, groot eigen veld, complete uitrusting. Fietsen en motorbootje erbij waren ook erg leuk! Het concept zoals dat aangeboden wordt door Viervakantie spreekt ons wel aan.

Beoordeling:
Van Wijnen, Nieuwegein 22-08-2011
We hebben een fantastische vakantie gehad. De kampeerplek was heerlijk ruim, de extra faciliteiten waren zeer goed. We hebben m.n. genoten van het varen met de boot. Een echte aanrader als je houdt van een prachtige omgeving.

Beoordeling:
Margreet en Joop Geleijnse 17-08-2011
april 2011 In april een weekeinde op de camping in Menaldum geweest. Fantastisch weer en veel buiten gezeten. Grote plek waar de caravan staat met een aparte schuur. Inventaris is compleet uitgerust en ook 2 fietsen konden we gebruiken. Omgeving is de moeite waard en veel kunnen fietsen. We waren er buiten het seizoen. De toilet- en douchegelegenheid was niet optimaal (1 douche van de 2 werkte niet en verbruikte veel munten), maar daar zou aan gewerkt worden richting het seizoen.

Beoordeling:
Familie de Wit 15-08-2011
Online hebben we de boeking gedaan en zelfs 1 dag van te voren konden we nog fietsen regelen. Je krijgt wat de site aangeeft een ruime kampeerplaats omheind met coniferen een trampoline, een mooie tent die van alle gemakken was voorzien. Het was jammer dat er voor de jeugd niet veel te beleven was zeker met slecht weer mis je een plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten. De wasgelegenheid was matig, geen aparte badkamers en wasgelegenheid voor de afwas. In de wasruimte, waar je gratis kon wassen en drogen was één kraan(W/K)waar de hand- of afwas kon worden gedaan. Het was erg rustig op de camping daardoor waren de twee toiletten toereikend maar bij een volle camping zou het absoluut te weinig zijn. We hadden de pech dat de regen de laatste week bleef aanhouden, nou dan weet je dat je op kleigrond zit en als de grond niet droogt is dat niet fijn. Vanwege het weer zijn we eerder vertrokken. Eenmaal thuis werd er een zonnig boeket bezorgd van VierVakanties als troost.

Beoordeling:
Familie Van Geest 15-08-2011
Wat een ruimte! Op zo'n grote kampeerplaats heeft onze tent nog nooit gestaan. Met de boot naar de historische binnenstad van Franeker gevaren en aangelegd voor het stadhuis en het indrukwekkende planetarium. De trampoline is intensief gebruikt. We hebben een heerlijke vakantie gehad, voor herhaling vatbaar! Tip: de ambachtelijke bakker in Menaldum.

Beoordeling:
Fam. Heupers 14-08-2011
Ondanks het slechte weer hebben we toch een goed verblijf gehad. De tourcsravan is in nieuwstaat en zeer compleet uitgerust. Rustige camping, de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met de trampoline. Varen met het bootje (met kap!) was een succes. Het toiletgebouw is ruim en schoon. Maar het werken met sleutel en douchemunten is niet altijd even praktisch. Opvallend is dat het gebruik van wasmachines en drogers gratis is. Wij vonden de omgeving prachtig.

Beoordeling:
Familie Bor 08-08-2011
Het concept van viervakantie is ons prima bevallen. De caravan stond op een ruime kavel en was van alle comfort voorzien. Ook de gehuurde fietsen zijn een echte aanrader. De omgeving is prachtig en biedt volop mogelijkheden om uitstapjes te maken naar Franeker, Leeuwarden en het fraaie Poptaslot in Marssum. Wat ons betreft een geslaagde vakantie!!

Beoordeling:
Fam. Zoeteman, Alblasserdam 04-08-2011
Ondanks de regen hebben we een geweldige vakantie gehad!!! Mooie tent, ruime kavel, complete inboedel. Wij hopen zeker nog eens terug te komen. De kinderen vonden de trampoline wel wat en willen er thuis nu ook één.....

Beoordeling:
Mensink, Krimpen a/d IJssel 04-08-2011
We hebben genoten van heerlijke zonnige dagen in de meivakantie: in een paar dagen lekker Fries bruin geworden! Ruimte, rust en een lekker zwembad - het was de moeite waard. Bedankt!

Beoordeling: