Verbeteringen op onze website

Vanaf december heeft VierVakantie de website opnieuw verbeterd. De website is ontwikkeld door E-line Websolutions en alle concepten en functionaliteiten zijn door VierVakantie zelf bedacht en uitgewerkt. VierVakantie beschikt nu over een website die niet alleen qua layout maar ook qua functionaliteit zeer onderscheidend is. Zo hebben bezoekers de mogelijkheid om volledig geautomatiseerd een reservering te maken en kunnen vaste klanten via een eigen omgeving alle boekingen en informatie bekijken, downloaden en printen.

Boekingen 2012

Vanaf vandaag kunnen vakanties geboekt worden voor 2012. Alle voorbereidingen die nodig zijn om een complete kampeervakantie in 2012 mogelijk te maken, zijn afgerond. Dit zijn alle faciliteiten zoals kampeermiddelen en plekken maar ook de afspraken voor alle lokale activiteiten en ondersteuning.

 

 

Een dagje uit naar Vlieland of Terschelling

Uw kampeerplek bevindt zich vlak bij Harlingen zodat u eenvoudig gebruik kan maken van de veerdienst van Rederij Doeksen naar Vlieland of Terschelling.  Maak gebruik van de volgende link om informatie te krijgen over afvaarten en prijzen: http://www.rederij-doeksen.nl/acties